Minat Alien - Dayang Deno

28.7.13

Minat Alien


Adam khaleef baru je nak tidur...

Mata pun dah kuyu.. sambil2 dia main game kat handphone mama, biasanya dia akan cepat mengantuk. Lega la deno sebab adam khaleef susah sangat nak tidur..

Tapi tangan cikcu ni "gatal" tersilap tukar channel cerita alien Mars Attack.. Terus tak jadi dia tidur, bulat terus matanya tengok citer alien tu.. CIkcu ni terlupa adam khaleef minat sangat cerita alien, nak tukar nanti nangis pula...



p/s: kalau cerita MIB lagi la.. berkali-kali tengok pun dia belum puas..

11 comments:

  1. lepas habis cite alien cikcu kena terus tutup tv..baru la dia boleh tido kot..hehehe ;p

    ReplyDelete
  2. bdk2 ske la tgk alien hehe :D unik sgt kan~~

    ReplyDelete
  3. nampaknya cikcu kena tengok sama ni :)

    ReplyDelete
  4. Nasib baik anak buah Atul tak minat cerita Alien ni. Takut katanya. Hehe.

    ReplyDelete
  5. hihii so, lewat la adam tido jadinya yer.. :-)

    ReplyDelete
  6. mesti rasa geram kat diri sendiri kan ?haha >.<

    ReplyDelete
  7. tdo kol brapo lah adam khaleef tu..:)

    ReplyDelete
  8. alahai..suka alien rupanya adam tu.heheh

    ReplyDelete