Pengomen Tegar Julai 2013 Blog DayangDeno - Dayang Deno

31.7.13

Pengomen Tegar Julai 2013 Blog DayangDeno

Esok berakhirnya bulan julai... Jom kita lihat siapakah "hantu" komen tu... hehe^^




Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam top komentar blog dayangdeno! Haaaa.... bulan ni special tau, semua blogger di atas akan dapat kad raya dan sticker LUPUS daripada deno.. tahniah2! :)

Tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno...terima kasih! :)



p/s: perhatian kepada semua penama di atas, sila isi nama dan alamat di ruangan komen ya.. jangan bimbang, deno tak publish komen tu.. alamat mesti ada sebelum 3 Ogos ya:)



19 comments:

  1. woaaa syok nya hehe
    Tahniah sapa yang dapat :)

    ReplyDelete
  2. Belum setegar mereka akak nie..hehe..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. nak kad raya gak. hehe taniah korang2. rajin komen sini yaaa :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd yg berjaya . best la dpt kad raya ...

    ReplyDelete
  5. wooo ada kad raya la huhuhu.dapat kad raya, leh la gantung2 kat dinding :)

    ReplyDelete
  6. tahniah pada semua yang berjaya...

    ReplyDelete
  7. untung sapa dapat . hukhuk ....

    ReplyDelete
  8. Deno, tak sangka nama akak tersenarai..ehehe

    Ok..ni details akak ye

    NUR ANIM BINTI ABDUL RASHID
    T4-U11 BLOK CA,
    FASA 4C,PRESINT 8,
    62500 PUTRAJAYA.

    Thanks so much Deno

    ReplyDelete
  9. wahhhhh tahniah kepada pengomen tegar semuaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  10. wuu, tahniah utk mereka semua. kite bila la erk nk tersenarai? :P

    ReplyDelete
  11. thanks deno..... buat susah2 jer...tak sangka dihari terakhir abg remy sampai..... busy jaga baby deno.....

    nie alamat abg remy

    Azhar Zulkafli
    Chef Office , production department ,
    Brahim's Airline Catering
    1st floor , catering building
    mas complex ,south support zone , klia , 64000 sepang , selangor

    ReplyDelete