Tak Ada Link - Dayang Deno

24.7.13

Tak Ada Link


Ramai yang dah pakai google plus kan...

Ada certain blogger yang tak ada link pada wall "About" dan "Post".. jadi sukar untuk deno balas jejak.. pastikan ada link ya kawan2 :)



p/s: deno belum tukar google plus.. ^^

11 comments:

  1. tula kan ? susah nak balas jejak . huhu :/

    ReplyDelete
  2. kalau yg xde jejak..mmg xdpat la nk terjah blik..hrap dia fham la..G+ tu kdg2 rsa best juga =)

    ReplyDelete
  3. Yup susah .. Lagi2 kalau yg x de post apa2 kat wall dia

    ReplyDelete
  4. Dop pndai lg nk pkai google plus..
    Dh lm x update so x bper mahir sgt..
    Tnggal jejal kt komen je lar snang.

    ReplyDelete
  5. tu la sebab Fifi tak suka sangat users yg pakai g+ ni :c

    ReplyDelete
  6. dorg newbie lagi kot huhu
    sume post kat blog nie nad buat public dekat G+ :)

    ReplyDelete
  7. Deno, nanti add Atul tau kat google plus. :D

    ReplyDelete
  8. mula2 kan skodeng link kat about...xda ok...

    cari pulak link kat post..pun xda...wah haru...macam mana nak balas jejak n follow he3

    lagi sadis kalau depa cuma ada link youtube..huwaaaa...nak komen apa je kat situ he3..

    kak lea dah remove g+..ntahlah belum terbuka hati nak bermesra dengan g+ hahahaha...

    ReplyDelete
  9. Mungkin ada yg tak berapa tahu cara nak letak link kot

    ReplyDelete