Tak Perlu Nak Berebut Sangat... - Dayang Deno

25.7.13

Tak Perlu Nak Berebut Sangat...

Fenomena the minions!!

Ini minions versi deno.. hehe

Lihat video ni ..... nak sangat minions

Ramainya orang nak dapatkan patung minion ni ya...



boleh lihat lebih banyak da minons crazy dengan klik SINI


p/s: deno pun suka minions ni sebab ianya comel dan kelakar! tapi tak perlu nak berebut sangat sebab tak lama nanti.. tengok la.. banyak barang minions keluar.. baju, patung, keychain, botol air, bekas makanan, beg dan sebagainya... tunggu je... ekekek :p

16 comments:

  1. cumel lagy versi deno punye keke

    ReplyDelete
  2. anak buah PM ada sorang satu patung tuh , katanya harga rm120++ sebijik...wow boleh tahan mahal...huhu

    ReplyDelete
  3. saya pon suka sangat minions ni . comel sangat ! hahaha :)

    ReplyDelete
  4. sampai macm ni sekali fenomena minions ni

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. wahh comelnya! nak juga patung minions ni! hehehehhe patutlah depa kata mcd ramai orang serbu. heeeeee ;p

    ReplyDelete
  6. banyak org muda berbangsa cina yang rajin collect benda ni.

    ReplyDelete
  7. hamboi. beratur kemain panjang ><

    ReplyDelete
  8. yes, malam tadi saya lalu dekat mcd, kemain panjangggggggggggggggggggggg line nak membeli minions ni...tengah femes benda alah ni ye

    ReplyDelete
  9. minggu pertama belikan utk anak bongsu kak lea.minggu lepas pergilah mcd belikan breakfast,masa dia tak lalu makan dek keracunan makanan.kot makan muffin dia boleh telan.punyalah terkejut staff kata minions habis seawal 7am!!!dapatlah toys lama2 untuk happy meals.

    agaknya customer(kebanyakkannya chinese,lah kan) tidur kat mcd dari tengah malam kot.

    ReplyDelete
  10. sekarang ni tengah musim minions..sume dok cakap sal minions ni

    ReplyDelete
  11. APEBENDE SEBENARNYE NI DENO?

    ReplyDelete
  12. mak aih..smpi cenggitu nk beli minions munye psl...haish...mmg xla..hihi...

    *cumil la deno punye minions :)

    ReplyDelete
  13. erkkkk..truknya..ada ke org islam kt gmbar 2?? nmpak mcm xde..kalau ada..rsa malu pn ada..hu3

    ReplyDelete