Task 1 : Doodle Eyes - Dayang Deno

3.7.13

Task 1 : Doodle Eyes

Task pertama daripada azzahsaid dah siap! 

Di samping task ini, korang boleh belajar lukis mata doodle ikut step deno lukis ni.. Tapi step simple je.. Hehe.. ^^





p/s: belum pandai buat mata shine bright like a diamond.. shine bright like a diamond ~



11 comments:

  1. x diamond pn da tantek la deno ;)

    ReplyDelete
  2. deno belajar buat doodle kat mana??

    ReplyDelete
  3. tak reti lukis. hancur kalau kita melukis :) hehehe

    ReplyDelete
  4. wow..comel mata even deno kate deno xrti nk buat mte shine bright like a diamond..hihi.. seyes comel. smpai skrg pu3 x rti nk buat mta doodle sbb ssh..

    ReplyDelete
  5. Comelnya doodle-doodle tu. Geram ! Tak ada masa nak belajar buat doodle. Hehe.

    ReplyDelete
  6. tetap cantik...abg remy nak lukis muka pun tak jadi......

    ReplyDelete
  7. bilerlah nak pandai lukis doodle cm deno ni..

    ReplyDelete
  8. Kalauu akk buat mate cam ne pun ttp cantek

    ReplyDelete