Family

Adam Khaleef Not In Mood

August 28, 2013,5 Comments

jelingan terbaik tahun ini... ekekek :p

Cerita petang tadi tapi tak sempat update sebab kena migrain..

Mama papa adam khaleef outstation lagi.. Hari ini tok abah la ambil adam khaleef, cikcu ikut sekali sebab ke hospital.. Sebelum tu pergi lunch di T-Time Cafe.

Makanan tok abah dan cikcu dah sampai, spagetti dia belum sampai2.. Muncung mulut sampai boleh buat sangkut baju tuuu... Nak gelak deno tengok muka dia yang "not in mood" tu.. 

p/s: makan pun cikcu jugak suap....

You Might Also Like

5 comments: