Adam Khaleef Not In Mood

jelingan terbaik tahun ini... ekekek :p

Cerita petang tadi tapi tak sempat update sebab kena migrain..

Mama papa adam khaleef outstation lagi.. Hari ini tok abah la ambil adam khaleef, cikcu ikut sekali sebab ke hospital.. Sebelum tu pergi lunch di T-Time Cafe.

Makanan tok abah dan cikcu dah sampai, spagetti dia belum sampai2.. Muncung mulut sampai boleh buat sangkut baju tuuu... Nak gelak deno tengok muka dia yang "not in mood" tu.. 

p/s: makan pun cikcu jugak suap....

Previous
Next Post »

5 SLE Supporters :)

Click here for SLE Supporters :)
August 28, 2013 at 10:54 PM ×

rindu mama papa dia la tu hehe

Balas
avatar
admin
August 29, 2013 at 5:49 AM ×

manja btul khaleef dgn deno ye :)

Balas
avatar
admin
August 29, 2013 at 9:08 AM ×

haha comel je..lapar da tuuu

Balas
avatar
admin
August 29, 2013 at 7:12 PM ×

bukan main lagi dia jeling . hehe :P

Balas
avatar
admin
August 29, 2013 at 9:56 PM ×

jeling2tapi comel... hihihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment