Banner Baru Blog DayangDeno :) - Dayang Deno

15.8.13

Banner Baru Blog DayangDeno :)






Tiba-tiba je rasa nak buat banner..^_^ Sesiapa yang ada banner dan nak letak di Bloglist Deno.. Boleh tinggalkan URL di ruangan komen entri ini ya.. Limit 10 orang terpantas komen (◕‿◕✿)


 
p/s: jom blogwalking di Bloglist Deno :)

15 comments:

  1. saya nak ni link http://owl-lee.blogspot.com/p/banner-exchange.html

    ReplyDelete
  2. comelnya...akak nk letak banner deno dlm blog akak. tp maybe esok lusa..akak tengah busy keje.haha

    ReplyDelete
  3. Wahh comelnya banner baru akak :D matanya bulat.

    http://bebelancikchokie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Dulu akak ada banner..sekarang tak de dah...

    ReplyDelete
  5. comel . jom tuka tuka .. saya letak akak punya banner . akak boleh ambik banner kat blog saya :- http://www.ainasofea.com/

    ReplyDelete
  6. akak mmg tak pernah ada banner..hehehe

    ReplyDelete
  7. Nak jugak ! http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. comel deno...uhuk yang ke berapa nie...

    ReplyDelete
  9. cantiknya banner hehe
    Nad tak ada banner agy ^^

    ReplyDelete