Bekas Ubat Bekalanku.... - Dayang Deno

31.8.13

Bekas Ubat Bekalanku....

nampak tak bekalan deno satu bekas tu..??

Pagi tadi semangat betul tengok perbarisan, awal bersiap walaupun depan tv je... Ekekek..

Hari ni my mum and abah ajak sarapan kat luar.. Tak jauh pun, gerai dekat dengan rumah tu je.. Walaupun gerai kampung, makan memang terbaikkk! Macam biasa la dengan bekalan satu bekas ubat yang penuh..

Makcik2 pun tanya, mula penat deno menjawabnya.. Then, abah ambil alih tugas explain.. deno nak makan nasi lemak makngan best! ^_^


p/s: dah nak kena refill ubat tu.. 


6 comments:

  1. Waaa..
    Bnyk ek dino..
    Braper jnis skali mkan tu..

    ReplyDelete
  2. bila tgk bekas ubat deno teringat zaman saya yang makan ubat berkontena aritu..mak yg suka tukar bekas ubat sy..hahaha..last bekas ubat dlm bekas nata de coco last kat uitm dulu..hahahaaa

    ReplyDelete