Berapa Kali ...? - Dayang Deno

14.8.13

Berapa Kali ...?

Santai-santai bersama rakan2 SLE...




Pasang branula dah biasa sakitnya, tapi kalau kena banyak kali boleh merah juga mata tahan sakit.. pasang branula pada kaki? boleh nangis tuuu... memang sakit! blood test pula, banyak kali tu dah biasa bagi pesakit SLE sebab urat2 kami memang halus, deno paling tak suka cucuk pada kaki dan nadi... bila doktor cucuk namtujuhlapan kali masih tak dapat, "hujan" rintik-rintik mesti nak turun juga.. hehe^^


p/s: korang pula, pernah kena berapa kali paling banyak?


9 comments:

  1. ee,sakitnya,banyaktu kena cucuk :/ sabar jela

    ReplyDelete
  2. branula tu apa sis ? ^^" hoho tak boleh tahan bila ada akak tu kata doctor cucok ni macam buat latihan math. makin banyak mencuba makin mahir jadinya XD Allahhuakbar. Miza dapat bayangkan betapa sakitnya. Miza baca pun dah nyilu :'(

    ReplyDelete
  3. dalam hidup nad penah kena kurang 5 kali kot. Nad pena wat minor operation sekali. and yang lain sebab denggi .huhu

    ReplyDelete
  4. Adoi dik..sakitnya.
    Akak setakat ni pernah kena sampai 4 kali, doktor cucuk kedua belah lengan sbb tak jumpa urat..sudahnya tgn lebam smp demam akak dibuatnya. dh dpt cucuk smp tertembus jarum tu keluar dr urat..berair mata

    ReplyDelete
  5. erk byak betol..hu3 seram pulak rasa..lebam jgan ckap la kan..

    ReplyDelete
  6. wah!! sakitnya sabar ye.. sheda pun penah kena cucuk gak time kena tahan wad dulu.. tp x ingat bpe kali huhu.. memang sedih lau x jumpa yrat kan

    ReplyDelete
  7. ya Allah...sabar ye syg...
    huhu..

    ReplyDelete