Bersantai Di Restoran BBeteng - Dayang Deno

14.8.13

Bersantai Di Restoran BBeteng

Bersantai di Restoran BBeteng, Taman Tamadun Islam, Kuala Terengganu. Ma dan abah bawa cucu2 tiga butir ni dan anak bongsunya ni jalan-jalan.. makan-makan.. santai-santai..

nak cikcu sangat.. nah duduk dekat2 semua...

Bila bawa tiga-tiga mesti ada gaduh2 manja tiga2 budak ni..

Aina: aina nak makan share dengan cikcu
Amca : adik pun nak share dengan cikcu..
Khaleef : khaleef pun sama, nak cikcu juga la...

Dah mula nak gaduh la tu.. Cikcu suap semua, takpe la cikcu empat suap je, sayang punya pasal.. hehe.. Tadi tambah keropok je la satu set untuk cikcu ni, kenyang juga...(◕‿◕✿) 


p/s: ini baru 3 orang.. kalau ramai tak tahu la.. boleh masuk hospital melayan kerenah budak2 ni.. hihi^^


10 comments: