Cacing Di Atas Kertas - Dayang Deno

24.8.13

Cacing Di Atas Kertas

tulisan cacing

Esok pergi hospital amik ubat.. Baru ni tak sempat nak amik la...

Tengok tulisan Dr. Salmi, bukan semua deno boleh baca, ada dalam 4 jenis ubat je deno boleh baca, yang lain tak tahu.. Kalau deno tengok lama2 dah macam cacing dah tulisan doktor.. penin!


*klik SINI nak tengok tulisan doktor deno dulu2..



p/s: tabik dengan pharmacist yang boleh baca tulisan doktor! Agak2 diaorang pergi kursus tak baca tulisan doktor? ekekek... :p



12 comments:

  1. hihihi... cepat sihat hendaknya ye...

    ReplyDelete
  2. Saya pun kadang2 fikir...semua doktor tak pandai pegang pen ye?

    Tulisan doktor2 macam pegang pen tak kemas @ macam bdk tadika pegang pensil...

    ReplyDelete
  3. pharmacist mmg leh baca dgn skali tgok je..kte tgok byk kali pn xtau apa doktor tulis..doktor ni mmg ada perangai malas menulis tu yg cacing giler..hee

    ReplyDelete
  4. kne makan ubat cacing la gtu deno

    ReplyDelete
  5. kawan kerja akak xkeja doktor tapi tulisan memang macam cacing. rasa nak nanges bila baca @_@

    ReplyDelete
  6. Hehe..
    Mmg tulisan dktor cmni..
    Ada jugak yg kcik..

    ReplyDelete
  7. haha tulisan doctor mmg mcm nie.

    ReplyDelete
  8. mmg tabik dgn pharmacist , dorg blh baca . agaknya tgn doktor berat , tu pasal tulisan dia cenggitu kan ? hehe

    ReplyDelete
  9. kalau tulisan doctor tu sebiji2 boleh baca, nanti patient gi beli ubat sendiri..takut silap dose. tu je purpose dia takleh dibaca..hehe :)

    ReplyDelete
  10. hairan kan macm mana diorng blh fham tulisan doktor tu..:)

    ReplyDelete