Cara Saya Balas Jejak Blog - Dayang Deno

23.8.13

Cara Saya Balas Jejak Blog



Macam mana deno balas jejak blogger2 yang lain?

Biasanya deno akan ke blog yang komen2 dulu, kemudian bloglist kat sidebar... pastu blog yang rajin update ^^ Kadang2 deno balas jejak , tapi tak komen.. Bergantung atas masa juga, bila ke"busy"an melanda, mesti blogwalking laju2 :)

Ada masa lebih sikit, barulah deno melawat2 blog di Bloglist Deno dan chatbox... ^_^




p/s: salam jumaat semua.... :)


14 comments:

  1. Ouhh hehe salam jumaat deno ^^

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat. Nampaknya kena kerap tinggalkan komen lah macam ni.

    ReplyDelete
  3. Dayang Deno !
    memulakan penjejakan setelah lama tidak menjejak .
    hehe XD

    ReplyDelete
  4. smala macam busyra buat mcm tu jgak. btw comel sngat doodle. :)

    ReplyDelete
  5. Cik Kumbang pula dalam 1 hari mesti akan buka 2-3kali blog Bloglist sebab nak usha update terkini para blogger....yang pasti Deno memang rajin update blog,setiap kali buka Bloglist mesti nmpak Deno akan update entri baru hihi :D

    **kadang2 singgah bc2 je xkomen huehuehue

    ReplyDelete
  6. Alieff pun lebih kurang gituh. Selalunya alieff akan ke blog2 dalam bloglist yg rata2nya semua designer dan drop komen. Lepas tu baru singgah blog2 recent commentators.

    Jarang drop msj kat shoutbox. Rasa spammer sgt. Haha

    Entri terkini blog alieff:
    Doodle Teddy Bear Beso!

    ReplyDelete
  7. tak pe, as long deno sudi ziarah :)
    apa kabar today? :)

    ReplyDelete
  8. sama lah, akak on buat mcm deno jugak ^_^

    ReplyDelete
  9. deno jom g blog cik anis lak ^^

    ReplyDelete
  10. sep!
    kita sama.
    MG akan komen then g shputbox
    kalau free MG tgk bloglist diorg.
    komen byk2 entri diorg .hhahaha..

    ReplyDelete
  11. wah ! rajinnya balas jejak blog orang :)

    ReplyDelete