Kajian Sarah Aina - Dayang Deno

11.8.13

Kajian Sarah Aina

Anak buah deno, Sarah Aina suka sangat menulis. Selalu minta kertas A4 buat karangan dan cerita imaginasi dia..

Tadi terjumpa kertas tulisan dia, entah apa yang dikajinya..



yang ni tak tahu apa dilukisnya....

Bila tanya dia tersengih-sengih je. Agaknya ada la projek sains dalam kepalanya tu....



p/s: tahun depan Sarah Aina darjah lima.. kejap je masa berlalu....



13 comments:

  1. mungkin ini cara dia menghafal dan memahami sesuatu kak dayang

    ReplyDelete
  2. wow untuk darjah 4 da pandai buat macam nie. besar nanty mesty pandai ^^

    ReplyDelete
  3. hai deno...boleh bagi email tak,nak tanye something...tq..my email belladeone@gmail.com

    ReplyDelete
  4. kalo ikut tekaan saya, rasanya ini adalah salah satu permainan imaginasinya. Adalah apa-apa psl robot tu. Kreatif.

    ReplyDelete
  5. Apa yg Sarah Aina lukis tuuuu ;) hee

    ReplyDelete
  6. pasal elektrik ni.. tengok simbol2 yang dia lukis tu berkaitan elekrik.. hehe hana dulu ada ambik cos elektrik. dulu masa sek teknik.

    p/s: deno dah sihat? rehat tau.. jgn makan banyak.. hehe

    ReplyDelete
  7. fuyoo,hebat tu,perkaataan yang dia guna pun adam belum pernah dengaq ^^

    ReplyDelete
  8. Bagusnya dia. Boleh buat formula sendiri tuu.

    ReplyDelete
  9. imaginasi yg tinggi dan sukar utk ditafsir

    ReplyDelete