Kotak Sampah Magic - Dayang Deno

23.8.13

Kotak Sampah Magic


Anak2 buah deno bila buat art atau homework, kotak yang diperbuat daripada kertas ni la penyelamat daripada sampah-sampah kecik yang bertaburan.. Kadang2 susah nak dapat plastik, nah buat sendiri senang!

 Dipanggil magic sebab kejap je cikcu lipat2, dah siap....


p/s: tak sampai seminit pun lipat2 ^^

12 comments:

  1. Nice technique.. Vee pun slalu buat gitu. Biar sekali buang, tak perlu sapu banyak kali. Hihi..

    ReplyDelete
  2. laaa... cikgu ke?? same la kite... cikgu for life!

    by the way, ni first time diyana jumpe blog awak, tq sbb banyak share pengalaman sendiri pasal SLE.. diyana tau pasal SLE ni sbb mase 2008, kawan rapat diyana disahkan lupus.. that's how i got to know about it.

    ape2 pon, diyana doakan sisdikurniakan kesihatan berpanjangan.. u hv a strong fighting spirit..

    ** jemput singgah/follow blog diyana ye www.diyanamarissa.com

    ReplyDelete
  3. zaman skolah dulu2 rajin juga buat bakul ni hihi

    ReplyDelete
  4. origami huhu
    sweet, layan anak buah. :)

    ReplyDelete
  5. suke sangat melayan karenah budak2 kan. kalo diorang xda memang jadi sunyi la

    ReplyDelete
  6. mun dah lupa mcm mana nak lipat kotak ni..hehe

    ReplyDelete
  7. zaman sekolah dulu pemes bnde nih hhaha

    ReplyDelete
  8. saya pon suka buat time kecik2 dulu hehe :)

    ReplyDelete
  9. akak kecik2 dulu selalu buat...kotak sampah magic..

    ReplyDelete
  10. magic! dulu zaman sek.rendah je selalu buat. Sekarang mcm dah lupa pulak ;) hee

    ReplyDelete