Macam Ni Sampai Esok Pun Tak Habis - Dayang Deno

31.8.13

Macam Ni Sampai Esok Pun Tak Habis


Emmm....

Nampak sangat tak ikhlas nak bagi informasi.. Ribu riban saat kena tunggu kalau taknak like. Kalau macam ni sampai esok pun tak habis..

Apa nak buat??? Klik "x" terus, senang cerita :p


p/s: selalu jumpa macam ni....


11 comments:

  1. selalu sangattttt! menyampah pun ada

    ReplyDelete
  2. tau takpee...terus tak yah baca...huhu..mencik kann..

    ReplyDelete
  3. sama la >.< nad pun klik 'x' terus malas nak tggu da keke bnyk cara lain agy and masa itu emas hehe

    ReplyDelete
  4. Nina terus out keluar. Xyah baca. Hehe

    ReplyDelete
  5. fuyoo..lamanya..
    memang 'x'lah jawapannya...
    Orang kena baca entri dulu. kalau menarik barulah hati tertarik nak klik likekan?

    ReplyDelete
  6. Selalunya,kalau jadi macam ni,tekan like and then unlike balik ^_^

    ReplyDelete
  7. Untuk blog yg sebegitu, saya memang takkan baca, apatah lagi nak like. Terus tekan tanda X cepat2.. Boleh lak nak paksa2 org like kan... :)

    ReplyDelete
  8. Dina nyampah jugak kalau jadi macam ni . Saje nak paksa orang like page dia . Haishh tak ikhlas betul . Kalau ade button pangkah kat likebox tu takpe la jugak . Ni takde !

    ReplyDelete
  9. pergh !! lama gila time dia !!

    ReplyDelete