Makan Rendang Lewat Malam - Dayang Deno

10.8.13

Makan Rendang Lewat Malam

Siang-siang kurang selera... semalam pun muntah2.. maybe sebab kesan ubat. Bila malam, mula la lapar, mujurlah kaklong ada bekalkan rendang dan nasi himpit! :)

makan dalam gelap sebab lampu dah tutup

Pukul 10.30pm je, kak sam (nurse) dah tutup lampu.. Mujurlah ada samar2 lampu utama dekat kaunter nurse tu, dapat juga makan dalam cahaya yang sikit tu.. hehe.. ^^ ma buat rendang daging ni, deno suka makan rendang dengan nasi himpit, dari dulu2 lagi memang macam tu. Deno kurang makan ketupat.

Orang lain malam raya dah rasa rendang, deno lambat sebab tak sihat.. Nak makan pun takde selera, mujurlah sekarang selera dah datang balik ^_^



p/s: alhamdulillah feeling much better :)

10 comments:

  1. deno beraya dekat hospital ke...

    ReplyDelete
  2. sakit2 tu boleh mkn ker semua tu?semoga cepat sembuh yerr

    ReplyDelete
  3. smoga cpat sembuh.. n selamat hari raya...

    ReplyDelete
  4. smoga cpat sembuh.. n selamat hari raya...

    ReplyDelete
  5. Deno sama macam akak..suka makan nasi himpit dengan rendang..akak suka rendang daging

    ReplyDelete
  6. nad komen pagi2 nie pun rasa lapar after tgk rendang tu hehe

    ReplyDelete
  7. Makanan kesukaan Atul, rendang daging ! :D

    ReplyDelete