Patut Pun... - Dayang Deno

20.8.13

Patut Pun...


Patut pun...

Seminggu ni selalu ma tegur.. nampak pucat muka deno... Rupa-rupanya HB deno low sangat! Tadi ada bincang dengan rakan2 SLE di group.. Kebanyakannya kalau HB low mesti pening atau admitted kat hospital..

Tapi yang hairan deno takde pening, rasa okey je.. Harap2 lusa tak perlu admit... Doakan deno eh? :)


p/s: harap2 tak perlu admit... amin!

16 comments:

  1. Mudah-mudahan kak dayang cepat sembuh dan diberikan kekuatan :)

    ReplyDelete
  2. InshaaAllah kkDeno. ada ckp kalau nak tambah darah makan timun. Nad pun x sure hehe

    ReplyDelete
  3. Akak doakan hb deno kembali ok yek...

    ReplyDelete
  4. Take care deno..
    Deno org yg kuat..
    Shark yakin.
    Comey lote lor awek atas tu.
    Kawaii~

    ReplyDelete
  5. salam sis deno. saja nak share. kalau HB low banyak kan makan benda yang boleh supply darah. such as daging ke paru ke. tp sis kuat. in sya ALLAH sis tak admit. ;)

    ReplyDelete
  6. Insyaallah . Moga akak diberi kesihatan selalu ^_^

    ReplyDelete
  7. bersabar ye kak ! banykkan doa ! wish you luck

    ReplyDelete
  8. deno take care dear.. riso plak akak.. semoga deno sihat n ceria

    ReplyDelete
  9. amiin.. banyakkan rehat, relakskan fikiran

    ReplyDelete
  10. As salam Dik. HB rendah ke? InshaAllah xde pape, janji adik kena banyakkan rehat n make sure makan makanan yg boleh tambah darah ya

    ReplyDelete
  11. Amin..harap xprlu admit 2..smoga Deno cpat smbuh yup =)

    ReplyDelete
  12. Deno, jaga diri, jaga kesihatan ye..

    ReplyDelete