Sangkaanku Selama Ini Betul! ^_^ - Dayang Deno

18.8.13

Sangkaanku Selama Ini Betul! ^_^

OMG! Blog Kak Farah rupanya!

Kak farah blogger baru bersama suami dan baby irfan :) Family sepupu deno yang tinggal di london coz sambung study^^

klik gambar

Deno dah agak..! Memang betul selama ini kah farah yang bagi hint dekat chatbox tu.. Rasa-rasa macam kenal je bila ada tulis "melawat deno dari london". Takde orang lain dah yang kenal deno yang tinggal di london selain kak farah ngan abanglong.

Nak kena kak farah ni.... hihi.. hari tu takde link di chatbox, kak farah baru letak hari.. Kak farah, deno tahu kak farah baca entri deno, krim salam kat abanglong dan peluk cium irfan untuk deno ya.. Beso doh irfan.. Kak farah tunggu kaklong pulak sampai sana bulan depan ni ya... ^_^


p/s: jom kita terjah blog kak farah ! :)




11 comments: