Sayur Yang Boleh Meningkatkan Kadar Hemoglobin - Dayang Deno

30.8.13

Sayur Yang Boleh Meningkatkan Kadar Hemoglobin

HB deno rendah.. Awal bulan depan ada buat blood test pula.. Selain kena cucuk ubat, deno pun ada search tentang sayur yang boleh naikkan kadar HB (hemoglobin) dan ada juga rakan2 SLE yang beritahu...

Deno kongsikan dengan korang ya^^





p/s: jom makan sayur banyak2^^



14 comments:

  1. wow kalaulah sayur secomel macam deno lukis,sure anak2 kak lea hantu sayur he3...

    kak lea gigih makan segala sayur masa preggy dulu,sebab tiap kali check up mesti kurang darah huhu...

    ReplyDelete
  2. wajib makan supaya HB tak rendah lagi..

    ReplyDelete
  3. mkin suka mkn sayur skang. alhamdulillah :D

    deno klu nk buat GA lg chuu bole jd antara yg sponsor hadiah klu deno nak :D

    take care! :)

    ReplyDelete
  4. kann..xde la hari2 makan togey je..kih3

    ReplyDelete
  5. makan sayur byk2..sayur baik utk kesihatan :)

    ReplyDelete
  6. fae sukaa makan sayur. but there is few sayur yg tekak fae x leh terima hehe like terung.

    ReplyDelete
  7. syur ni kalau kena cara msaknya pasti sedap =) brokoli 2 sdap..mcm mkan bunga kobis je..bnyk khasiat..

    ReplyDelete
  8. Makan sayur bagus untk kesihatan selain utk tambah darah.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  9. makan sayur untuk sihat..salam jumaat deno :)

    ReplyDelete