Blogger Mia Liana

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana .com

August 18, 2013,22 Comments


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

You Might Also Like

22 comments:

  1. Selamat bersegmen Deno

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    Akak pun dah join

    ReplyDelete
  2. Best nye!... Nak join tp gune fon complicated.. tp nk try jugak!!... ;)

    ReplyDelete
  3. Join jugak ! http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    p/s: Good luck, Deno ! :)

    ReplyDelete
  4. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    ReplyDelete
  5. singgah kat sineh klik iklan skalik!!!!heheheh...

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen kak mia..jemput singgah ye deno:)

    http://biskutcelup.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. kk deno :D

    Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen sama^^ good luck :) http://kakikerja.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    Minta bantu klik...

    http://bit.ly/14KRrba

    TQ

    ReplyDelete
  10. # 2834. Cantik blog lu.Mesti tuannya pun cntik. Haa..selamat berblog & bersegmen.

    ReplyDelete
  11. salam, singgah dr segmen yg sama...

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen mialiana.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    jemput singgah ye DENO...

    ReplyDelete
  13. Salam tuan rumah! Datang singgah sini dari segmen yang sama.. Dah lama follow sini.. Hehe.. Jom pakat2 support sesama rakan blogger! ^_~

    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html .... already follow sini.. :D

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...dah follow sini, datang segmen yang sama..if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    mselim3 dah lam follow blog nie..hehehe

    ReplyDelete
  16. eh deno pon join jgk...semoga berjaya, PCL singgah sini dari segmen sama http://www.nazlee.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama :)

    [ FREE Rainbow-Polkadot Blog Background ]
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/freebies-rainbow-polka-dot-blog.html

    ReplyDelete
  20. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete