Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana .com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Previous
Next Post »

22 SLE Supporters :)

Click here for SLE Supporters :)
August 18, 2013 at 2:59 PM ×

Selamat bersegmen Deno

http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Akak pun dah join

Balas
avatar
admin
August 18, 2013 at 3:16 PM ×

Best nye!... Nak join tp gune fon complicated.. tp nk try jugak!!... ;)

Balas
avatar
admin
August 18, 2013 at 3:45 PM ×

Join jugak ! http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

p/s: Good luck, Deno ! :)

Balas
avatar
admin
August 18, 2013 at 6:49 PM ×

Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

Balas
avatar
admin
August 18, 2013 at 9:12 PM ×

singgah kat sineh klik iklan skalik!!!!heheheh...

Balas
avatar
admin
August 18, 2013 at 9:22 PM ×

datang dari segmen kak mia..jemput singgah ye deno:)

http://biskutcelup.blogspot.com/

Balas
avatar
admin
August 18, 2013 at 9:35 PM ×

kk deno :D

Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Balas
avatar
admin
August 18, 2013 at 10:18 PM ×

singgah dr segmen sama^^ good luck :) http://kakikerja.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Balas
avatar
admin
August 18, 2013 at 10:34 PM ×

Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Minta bantu klik...

http://bit.ly/14KRrba

TQ

Balas
avatar
admin
August 19, 2013 at 2:02 AM ×

# 2834. Cantik blog lu.Mesti tuannya pun cntik. Haa..selamat berblog & bersegmen.

Balas
avatar
admin
August 19, 2013 at 2:53 AM ×

blogwalking sini...

Balas
avatar
admin
August 19, 2013 at 9:41 AM ×

salam, singgah dr segmen yg sama...

Balas
avatar
admin
August 19, 2013 at 9:58 AM ×

singgah dari segmen mialiana.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
jemput singgah ye DENO...

Balas
avatar
admin
August 19, 2013 at 10:54 PM ×

Salam tuan rumah! Datang singgah sini dari segmen yang sama.. Dah lama follow sini.. Hehe.. Jom pakat2 support sesama rakan blogger! ^_~

ZON PERMAISURI CHOMEL

Balas
avatar
admin
August 20, 2013 at 10:10 AM ×

datang dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html .... already follow sini.. :D

Balas
avatar
admin
August 20, 2013 at 1:30 PM ×

Assalammualaikum...dah follow sini, datang segmen yang sama..if u free follow me k

http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

mselim3 dah lam follow blog nie..hehehe

Balas
avatar
admin
August 20, 2013 at 11:00 PM ×

eh deno pon join jgk...semoga berjaya, PCL singgah sini dari segmen sama http://www.nazlee.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Balas
avatar
admin
August 21, 2013 at 8:25 PM ×

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

(^_^) Semoga berjaya.

Balas
avatar
admin
August 22, 2013 at 11:12 AM ×

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Balas
avatar
admin
August 23, 2013 at 8:11 PM ×

Singgah dari segmen yang sama :)

[ FREE Rainbow-Polkadot Blog Background ]
http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/freebies-rainbow-polka-dot-blog.html

Balas
avatar
admin
August 24, 2013 at 11:18 AM ×

datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment