Tutorial : Open Link In New Tab Dan Off Tab Cara Mudah - Dayang Deno

16.8.13

Tutorial : Open Link In New Tab Dan Off Tab Cara Mudah

Ehem2.. miss deno nak mengajar nih, dah tahu? tak kira nak ajar jugak! hihi

Biasanya kan, kalau kita nak open link in new tab, kita right-click dan click open link in new tab kan kan? ala.. macam yang senang macam kat bawah ni...


Ada sesetengan link kita tak boleh right-click! Adehhh.. malasnya nak klik satu2, nak kena tunggu loading lama la. Haaa... ini penyelesaiannya!



p/s: senangnya!^^




7 comments:

  1. thanks deno for sharing, deno dah sihat?

    ReplyDelete
  2. wah..betul la deno..menjadi...good2

    ReplyDelete
  3. wah..betul la deno..menjadi...good2

    ReplyDelete
  4. Wahh nice infoo. Yg open link tu dah tahu .. Yang off tab tu baru tahuu

    ReplyDelete
  5. Yang close tab tu baru saye tahu hehe ^^ thanks sharing

    ReplyDelete
  6. Thanks Deno..akak baru tahu yang cursor tu boleh guna..heheh

    ReplyDelete