Bila Tak Fokus - Dayang Deno

23.9.13

Bila Tak Fokus

Al kisahhnya bermula semasa nak cuci muka. Masuk toilet tapi tak fokus nak cuci muka, dalam kepala teringat blog customer yang nak edit..


tiba-tiba pelik..

rupa-rupanya tersilap!

Bila tak fokus, tertukar antara cleanser dengan showergel.. mujurlah cepat perasan, kalau tak habis muka disapu dengan shower gel.. hehe.. itu la akibat fikir perkara lain :p



p/s: da moral of da story, fokuslah bila buat sesuatu perkara^^


12 comments:

  1. hehe . Naib baik perasan awal kan . Kalau tak . hehe . Tak tahu jadik ape :)

    ReplyDelete
  2. haha.. selalu juga mcm tu kalau fikir benda lain :)

    ReplyDelete
  3. haha..sy pn pnh ada pglaman mcm ni..tp otak jd pnding je..tmenung dpan lptop..xthu nk bt ape =)

    ReplyDelete
  4. haha..sy pn pnh ada pglaman mcm ni..tp otak jd pnding je..tmenung dpan lptop..xthu nk bt ape =)

    ReplyDelete
  5. alahai..nasib tak pakai lagi..hehe..

    ReplyDelete
  6. hehe.nsb baik tak tertukar dgn ubat gigi :-P

    ReplyDelete
  7. Akak ok lagi,saya time tu nk cuci muka but trpikir benda lain pencuci muka tu pi tonyoh dekat kepala,mcm nk syampu rambut,nasib baik sedar..

    ReplyDelete