Tarik. Pull

Dah Tahu Tapi Sengaja Buat Tak Tahu?

September 14, 2013,17 Comments

Selalu jumpa macam ni.. Ditolaknya juga pintu tu.. Kita kat dalam ni nak keluar kan.. Baru je sampai kat pintu, kita nak tolak pintu dari dalam ni.. Tiba-tiba orang di luar tolak pintu tu nasib baik tak kena muka kita..!

Geram betul orang macam ni. Punya la susah2 orang kedai letak perkataan "TARIK/PULL" kat luar pintu tu.. ditolaknya juga pintu! Ini mesti kes tak tahu membaca atau malas membaca atau dah tahu tapi sengaja buat tak tahu... Ok, Geram kejap :p


p/s: kalau nak tolak pintu pun tengok la dulu kat depan tu ya....


You Might Also Like

17 comments:

  1. alahai . jangan la geram2 macam ni . leyla pon selalu macam ni . da trantangtang tulis pull tapi still lagi tolak . maybe da terbiase pintu macam tu boleh tolak n tarik . tapi tak pernah lagi la nak kene btg hidung orang belakang pintu . hehehe

    ReplyDelete
  2. Sabar kak deno sabar. hoho. Kadang-kadang kita nak cepat tanpa membacanya ^^"

    ReplyDelete
  3. hahahaha..yang ni kelakar.. tapi betul laa.. selalu jd mcm tu... wawa pun kkdng terbaca, tp tgn tak dpt terima arahan otak utk ikut apa yg ditulis di pintu.. aduh.. ^_^

    ReplyDelete
  4. hahaha. memang slalu jumpe org cmni. rase nak gelak pon ade sbb die lebih tua dri lia. tpi, tk prnh lgi la kene muke. hehe

    ReplyDelete
  5. kena hantar sekolah mengeja balik ni

    ReplyDelete
  6. sabar3..



    Biasalah.. lain kali kena lebih hati-hati la ye.

    ReplyDelete
  7. sabar3..



    Biasalah.. lain kali kena lebih hati-hati la ye.

    ReplyDelete
  8. agaknya dia tak reti membaca kut..sabar sabar jgn marah..

    ReplyDelete
  9. Selalu sangat jadi macam ni kat cafe ofis Atul. Bukan nak baca elok-elok kat pintu tu. Pada hal punya lah besar owner cafe tu tulis kat pintu.

    ReplyDelete
  10. betul tu..mun pun pernah kena..sakit muka mun..kena hantuk pintu..

    ReplyDelete
  11. hehhe eiqa kadang2x pun sellau salah tarik.. :P

    ReplyDelete
  12. kadang2 best jugak yg kene tolak kita pegi tarik, haha pelik kan

    ReplyDelete
  13. aha nad pun slalu kena macam nie. sebenarnya kadang2 nad pun confuse gak hehe

    ReplyDelete
  14. perkara biasa yang rakyat Malaysia suka buat.. alahai.. geram tak terkata

    ReplyDelete