Walk-A-Payung

JOHOR Walk - A - Payung!

September 04, 2013,7 Comments

Weeehooooo.... WAP again! Eh lupa.... Mesti korang belum tahu Walk-A-Payung tu apa kan

Walk-A-Payung adalah satu program yang diadakan untuk memberi kesedaran kepada masyarakat tentang Systemic Lupus Erythematosus(SLE), sejenis penyakit yang terjadi akibat gangguan oleh sistem imuniti badan yang menyerang tisunya sendiri. Selain itu, ia bertujuan menyedarkan masyarakat bahawa pesakit mesti mengelak dari terkena matahari. Ia juga untuk mengutip dana untuk aktiviti-aktiviti kebajikan bagi pesakit SLE. 

Nak baca WAP tahun2 lepas yang deno join?

Klik --->>> Walk-A-Payung 2011
Klik --->>> Walk-A-Payung 2012

Okey.. sebenarnya deno nak ajak korang join Walk-A-Payung 2013 Johor Chapter!  Insyaallah yang johor chapter ni deno nak pergi :)




p/s: jom?? support kami, LUPUS patient :)



You Might Also Like

7 comments:

  1. hu3..johor yup, jauh pula rsanya =) xpelh..doakn yg terbaik je utk diorg..bgus program mcm ni..hrap lbh ramai yg thu tntg sle ni

    ReplyDelete
  2. Kalu dekat boleh juga untie join...

    ReplyDelete
  3. hehe . saya x dapat pergi . sebab saya duduk kat kl . :)

    ReplyDelete
  4. Ala,bro minggu depan baru balik Johor... then tgu la bulan 11 nnt

    ReplyDelete
  5. woah kat selatan huhu kalau dekat Nad join da. support <3

    ReplyDelete
  6. nanti ada tak nak buat kat area Kl ke putrajaya ke

    ReplyDelete
  7. Jauhnya dekat Johor.. Vee kat Sarawak ni. Hihi. Have fun, semoga dpt sambutan :)

    ReplyDelete