Pengomen Tegar September 2013 Blog DayangDeno - Dayang Deno

30.9.13

Pengomen Tegar September 2013 Blog DayangDeno

Wah.... rajinnyaaa.... siapa yang rajin komen blog deno bulan september ya? jom kita lihat siapakah "hantu" komen blog SLE patient ni ya?


Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top komentar blog dayangdeno!^^ Semua blogger di dalam list di atas akan dimasukkan ke dalam bloglist di sidebar untuk bulan 10 :) Nanti bulan 11 kita lihat pula, siapa yang berjaya masuk ^^


Tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno...terima kasih!  :)


p/s: bagi peserta 3000 SLE Supporters GA, jangan lupa semak nama ya :)


26 comments:

  1. nama munirah pun ada.. hehe :D
    tak sangka top pengomen jugak.. haha
    selalu jenguk sini.. nanti munirah join GA yer.. :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada mereka semua =) rajin betol komen..kitaorang kt sini pasti akan support Deno..inshaa'Allah sihat 1hr nnti

    ReplyDelete
  3. Wah, nama akak no 1..hahaha..tak sangka betul sebab lately busy..tapi blog adik comel akak ni memang takleh lepas

    Thank you so much Deno

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak ainim!! nombor 1 tuuuu...... ^_^

      Delete
  4. wah..memang tegar diorang nie kan...hehe...occay dah semak

    ReplyDelete
  5. nama cik nor paling last.Thanks deno..:)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum deno. wahh bestnyaaa ada ramai pengkomen tegar sini. hehehe . keep blogging tau deno. suka baca sini :)

    ReplyDelete