Giveaway

3000 SLE Supporters GA TAMAT!

October 25, 2013,19 Comments

Dah tamat! yeay!


Alhamdulillah sebulan GA deno berlangsung tanpa ada apa-apa masalah :) Terima kasih kepada semua kerana support dan menyertai giveaway deno ini.. Kepada yang tak sempat nak join, insyaallah ada rezeki, deno buat lagi :)

Oh ya, nama pemenang deno akan umumkan pada 1 NOVEMBER 2013 :)

JOM blogwalking dan follow!


p/s: good luck semua! ^_^


You Might Also Like

19 comments:

  1. alhamdulillah..tamat juga akhirnya..

    ReplyDelete
  2. all the best kepada pemenang... ^_^

    ReplyDelete
  3. sebulan da berlangsung? tak perasan pulak huhu nasib baik sempat join T.T

    ReplyDelete
  4. Tak sabar nak tunggu 1 November. Hehe

    ReplyDelete
  5. wahh tahniah deno..akhirnya berlangsung dengan jayanya :)

    ReplyDelete
  6. yeay.. xsabar.. harap2 bertuah..ada rezeki..

    ReplyDelete
  7. Deno, ada October Promotion by M&D Shop utk produk Phyto Science. Jimat beratus-ratus ringgit, visit here http://momanddaughtershop.blogspot.com/2013/10/october-promotion.html

    ReplyDelete
  8. SAYA TAK JOIN ERK.. LUPA LE TU.. :)

    ReplyDelete
  9. tak sabar nak tahu siapa pemenangnya..hehe

    ReplyDelete
  10. weeeee~! dah tamat
    tak sabar nak tau pemenang :3
    good luck utk semua peserta ^^

    ReplyDelete
  11. Syabas Deno.. semoga terus sukses :)

    ReplyDelete
  12. serius blog awak dan laptop awal sangat chumelllllll

    ReplyDelete
  13. comel adik ni...by teirasunny[http://teirasunny.blogspot.com/]

    ReplyDelete
  14. abe dtg nk join segmen.. rupanya dah habis.. huhu

    ReplyDelete
  15. tak sabar nak tunggu siapa yg menang.. hee:)

    ReplyDelete