Bergerak Ala-Ala JU-ON - Dayang Deno

26.10.13

Bergerak Ala-Ala JU-ON

Kami pesakit SLE, kebanyakan mesti dapat juga keradangan sendi.. Deno pun pernah kena, bila dah kena, sampai tak boleh jalan! Tadi, di wall kak wanie, SLE patient jugak. Kak wanie sama dengan deno, SLE Lupus Nephritis Class 4, 14 tahun with SLE.

Kak wanie ni orangnya positive :) Betul kakwanie, tak boleh jalan pun, kita merangkak ala-ala "JU-ON" pun dah syukur^^


Heeee... tak pun jalan ala-ala sister ngensot je.. Tapi sambil tersenyum^^ :')


p/s: support Lupus patient :)

4 comments:

  1. JU ON? huihh seram pula itew rasa ^^

    ReplyDelete
  2. kena sediakn krusi roda la jawabnya kn =) sesungguhnya ujian tu pghapus dosa..harap bnykkn bersbar kepada semua pesakit SLE

    ReplyDelete
  3. Teruskan bergerak.. pesakit SLE ni mmg tabah...

    ReplyDelete
  4. ssh juga ye bila sakit smpai mcm tu..tabah ye deno..

    ReplyDelete