Berita Gembira - Dayang Deno

10.10.13

Berita Gembira


Dapat berita gembira di hospital!^^

Last 2 month my HB (hemoglobin) too low! Hanya 5.8, sangat rendah kan? Nasib baik doktor tak tahan masuk hospital.. Tapi hari ni dapat berita gembira! Nurse ada call deno dan beritahu HB deno dah meningkat kepada 9.6! SLE deno sekarang pun under control ^_^

Syukur alhamdulillah.. :) Walaupun tak capai tahap normal tapi dah ada improvement kan? Harap-harap selepas ni HB deno akan ke paras normal pula^^


p/s: terima kasih kepada semua yang mendoakan deno ^_^



28 comments:

  1. kaksura tumpang gembira..hari tu kawan akak yg sama penyakit ngan Deno call..masa tu dia kena tahan hospital Temerloh..kaksura rasa sedih sangat..semoga dia cepat2 sihat cam Deno..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak... semoga dia cepat sihat... :)

      Delete
  2. Alhamdulillah.. subhanallah. Semoga kesihatan DD bertambah baik ye.. amin.

    ReplyDelete
  3. amin..
    alhamdulillah..
    berita gembira juga buat rakan2 blogger disini.

    ReplyDelete
  4. Wahhh! Alhamdulillah... Sebab Deno selalu positif.. Tu hadiah yang Allah bagi.. ^_^v

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. :) keep it up dear

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..akak doakan yang terbaik buat deno...amin...lepas nie kena jge2 lagi ye..semuanya tak mustahil..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... semoga kak deno sihat.... :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum deno. alhamdullilah. semoga deno sentiasa sihat walafiat ya. insyallah :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah deno..berita yg sgt mengembirakan

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah;)...sy mase mngndung je hb low...skrang da back to normal.....

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah =) smoga Deno sihat2 je..cepat smbuh keh

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah Kak Deno. Semoga Kak Deno cepat sembuh

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, semoga cepat sembuh kak =D

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah, semoga kak Deno sihat2 selalu :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah...naik juga ya. Akak tinggi sikit 0.2 dari deno. hehehe

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah,.. semoga sihat selalu

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah. semoga tahap kesihatan deno semakin baik. just take care of your health.

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah boleh tgkatkan lagi nie :)

    ReplyDelete