Dapat Dua CPUV Guess - Dayang Deno

18.10.13

Dapat Dua CPUV Guess

Dah lama tak bercerita tentang Nuffnang la...

Nuffnang ni macam tahu-tahu je deno pun suka Guess, siap dapat 2 CPUV jenama Guess daripada Nuffnang mingggu ni :)


Guess Jeans at America Next Top Model



Ini yang sayang sanat kat Nuffnang ni.. Masih setia bersama nuffnang sejak mula berblogging, sampai lah sekarang :) Sekarang masih ada 6 CPUV yang masih berguling-guling dalam blog dayangdeno.. kalau rajin, terjahlah iklan2 tu ya ^_^


p/s: tips deno rajin update survey dan hantar ticket pada nuffnang :)


8 comments:

  1. Wah.. tahniah. Semoga terus sukses.. done terjah juga.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Deno..banyak tu sekali dapat

    ReplyDelete
  3. Tahniah deno.. yg pastinya 6 cpuv tengah running, best laaa

    ReplyDelete
  4. naz pun setia pd nuffnang je..walaupn byk pengiklanan lain yg dengar kata lebih masyuk. niat tu yg penting kan? niat berblog yg sebenar :)

    ReplyDelete
  5. Waaa...

    tapi kan deno.. akak sampai sekarang tak paham CPUV ni.. hahaha..
    update survey tu apa ek? buat poll baru ke?

    ReplyDelete
  6. tahniah deno!^^
    nak tnya,mmg slalu kena update ea kat nuffnang baru dpt income?

    ReplyDelete