DayangDeno Di Dalam Majalah Dara.com - Dayang Deno

19.10.13

DayangDeno Di Dalam Majalah Dara.com

Kisah deno dan SLE di dalam Majalah Dara.com :)

Dara.com November 2013
dayangdeno dan SLE ^^

Inilah cerita yang deno nak beritahu semalam :)

Sebenarnya, deno tak tahu cerita deno dan SLE akan keluar dalam majalah Dara.com. Asalnya deno tertarik nak beli sebab ada tips blog kat dalam tu. Ada kat cover majalah ni.. Tak tengok pun kat dalam, terus je beli^^ Serius terkejut tiba-tiba ternampak cerita deno dan "bestfriend" deno dalam tu.. siapa lagi kalau bukan mr. SLE! hihi :p

Deno harap dengan adanya cerita tentang SLE ini, lebih ramai orang akan tahu dan peka terhadap SLE ini.... ^^ Pesan deno pada rakan-rakan di luar sana, apa saja datang, janganlah cepat berputus asa. Bersangka baiklah pada Allah kerana Allah tahu kemampuan setiap hambaNya dan setiap perkara yang berlaku pada kita pasti ada hikmah di sebaliknya :)



p/s: band together for LUPUS ^^


26 comments:

  1. owh inilah yg buat deno terkejut tu...wah makin femes la deno lepas ni...hu3

    ReplyDelete
  2. MasyaAllah....tq kak. Kata2 akhir tu memang menguatkn semangat..

    P/s: sy msti dptkan majalah tu...=)

    ReplyDelete
  3. wah,,, hebat deno!!! moga deno terus kuat dan terus menginspirasikan orang lain,, :)

    ReplyDelete
  4. hihihhii..moga org di luar paham apa tu SLE...tak payah la pasni buat muka blurr bila ckp pasal SLE kan..malas dah nak explain...

    ReplyDelete
  5. wah ! :) macam kebetulan pulak tiba2 nk beli ni haha. apa2 pun tahniah kak... byk beri inspirasi kepada masyarakat .

    ReplyDelete
  6. wahh..dara.com lgi..btul tu..jgn bputus asa..:)

    ReplyDelete
  7. tahniah dear.. makin ramai org yg tahu pasal SLE :)

    ReplyDelete
  8. SLE?? erm nama macam fimiliar je hehe..
    tahniah dayang deno sebab masuk majalah lagi hehe :D

    ReplyDelete
  9. Wahhh.... glamernya deno... congrats dear..

    ReplyDelete
  10. Glamor deno. Memang tak ramai tahu...

    ReplyDelete
  11. Dah beli dari hari tu tapi nak membelek pun tak sempat lagi. Ni nak kena baca ni. Heheeee

    ReplyDelete
  12. Subhanallah walhamdulillah Deno..Tahniah. Semoga lebih ramai yg akan tahu ttg SLE selepas ini & semoga Deno terus sukses! :)

    ReplyDelete
  13. Salam Deno...SLE buat anda bahagia sebenarnya..tp jauh di lubuk hati hanya DIA saja yg tahu..

    dari anda juga ramai sudah kenal apa itu SLE . Tahniah aas usaha anda.

    ReplyDelete
  14. Tahniah Kak Deno blog masuk majalah .

    ReplyDelete
  15. congrats ... gerak hati tu namanya .. pancaindera yang ke-enam :)

    ReplyDelete
  16. makin glamor la mr SLE deno tu :)

    ReplyDelete
  17. x berapa tau pasal SLE sblm nih..

    ReplyDelete
  18. Dayang .. tabah ye :) Allah tahu ap yg terbaik buat hambanya

    ReplyDelete
  19. tahniah dik.. kuatkan semangatmu!

    ReplyDelete
  20. dah makin glamer . tabik kat deno nih . mmg tabah sungguh ...

    ReplyDelete
  21. Tahniah deno, teruskan menulis, ilmu yg bmanafaat Insya Allah pahalanya akan terus mengalir

    ReplyDelete