Facebook Login Theme - Dayang Deno

12.10.13

Facebook Login Theme

Dua orang adik blogger  YunSing dan Nisya bertanya macam mana nak buat minions facebook login theme tu... Sebenarnya ada banyak yang boleh dipilih...

Antara yang menarik :







Menarik kan? Tak la biru je... hehe^_^ 
Jom pilih facebook login theme di ------->>> SINI


p/s: creative :)


16 comments:

  1. Bila dah letak dekat laptop benda ni ..dia boleh set kepada asal semula tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh.. just disable atau delete.. sebab tu boleh tukar-tukar :)

      Delete
  2. comel dan menarik.. ^^ nk try gak laa :)

    ReplyDelete
  3. Cantik.. Spiderman tu mmg menarik utk fb lelaki.. perempuan klu suka pun ok juga :)

    ReplyDelete
  4. dah try hehe.. buat fb theme... lawa :)

    ReplyDelete
  5. Kena install dekat pc ke? Tak jadi nak buat. Hehe

    ReplyDelete