Hari Ini - Dayang Deno

31.10.13

Hari Ini

Pheww... Hati teringat kat blog, hari ni sehari tak berupdate sebab kesibukan yang tak dapat dielak. Urusan di bandar lagi, petang baru sampai rumah. Bila sampai rumah, terkejar-kejar nak buat CAPD petang pula.. huhu

Sehari hari ni hanya menikmati milo dan roti tuna bersama telur hancur^^ Nak makan yang lain dah kenyang.. Entah tak selera sangat. Makan di T-Time cafe :)



Sekejap lagi nak update untuk pemenang 3000 SLE Supporters GA pula.. Nantikannn... Saiap agaknya yang menang ya? hihi^^^



p/s: sedang menonton Paranormal Activity 4 at CH HBO :)


9 comments:

  1. wah, busy betul akak hari ni.. ;)

    Tak sabar nak nanti keputusannya...berdebar ni..hihi..

    ReplyDelete
  2. Seharian kak deno tak update blog.. Tak sabar nak tunggu .. hehe

    ReplyDelete
  3. wah,sedapnya akak makan,hehe :) saya suka sandwich! :D paranormal activity 4 saya tak tgk lagi...tapi kawan ssaya ada cerita jugak pasal cerita ni,hehe...macam seram aje...

    ReplyDelete
  4. harap sy slah seorang pmenang =) he3..sedap plak tgok roti sardin tu..tp sy xmkan sardin dah..kempunan tgok jelh

    ReplyDelete
  5. tengok sandwich saja pun nampak mcm sedap. apatah lg rasa dia .... sedap ke kak?

    ReplyDelete