Hotel Transylvania Full Movie - Dayang Deno

23.10.13

Hotel Transylvania Full Movie


Hotel Transylvania salah satu animasi kegemaran deno! Walaupun filem animasi ni diterbitkan pada tahun lepas (2012), deno suka tengok filem animasi ni sampai sekarang ^_^

Ianya mengisahkan Dracula yang mengahwini seorang manusia biasa dan dapat seorang anak bernama Mavis. Isterinya mati kerana perbuatan manusia yang ingin bunuh Dracula tapi Dracula ni baik tau.. Dracula akhirnya membesarkan anaknya dan membina satu tempat iaitu Hotel Transylvania untuk melindungi anaknya dan juga rakan-rakannya. Bagi Dracula, semua manusia ni jahat.. Dracula sangat sayangkan Mavis dan dia tak sanggup nak lepaskan mavis untuk bebas.. Sehinggalah satu hari seorang manusia berjaya masuk ke dalam Hotel Transylvania....

Kita dapat tengok dalam filem animasi ni betapa sayangnya seorang ayah pada anaknya... Suara Dracula dimainkan oleh Adam Sandler dan Mavis pula oleh Selina Gomes! Lakonan Adam Sandle pun deno minat, apatah lagi suaranya dalam filem animasi ni... hehe ^_^

Ini part paling deno suka.. sweet je papa dracula ni *daddy's girl* :)


Jom tonton online Hotel Transylvania 2012 :)

Link :


p/s: tak silap deno..akan ada pula Hotel Transylvania2 pada tahun 2015! Excited!  ^_^

7 comments:

  1. Smpi skrng sy masih x kesempatan nk menonton filem ni lg Deno hehee :D

    ReplyDelete
  2. akak pernah tgk movie ni..siyes kelakar sgt..hahaha

    ReplyDelete
  3. waa..macam seronok ja ceritanya :)

    ReplyDelete
  4. kiranya ank dia pn dracula la eh?? sy jarang layan kartun mat saleh ni..anime suka sgt =)

    ReplyDelete
  5. tak pasal2 anak dracula tu bercinta dengan manusia. happy ending! :D
    best lah cite ni

    ReplyDelete