Iklan Milo Dalam Kartun - Dayang Deno

23.10.13

Iklan Milo Dalam Kartun


Adam khaleef balik dari rumah pengasuh..

Bila dia balik, terus jadi king of remote! Cikcu ni tak berpeluang la pegang... huhu.. Asyik je dia tengok kartun Adventure Time, tiba-tiba ada iklan.. Bising dia...

"cikcu cikcu cikcu!  iklan milo dalam kartun!!!!"

Excited betul dia, dengan tersenyum-senyum lagi... Mula tu deno pun tak faham, iklan milo dalam kartun? Ohhh, bila tengok tv baru faham. Selama ni takde iklan milo kat CH616. Itu yang dia excited sangat tu....


p/s: suka minum milo ^_^


8 comments:

  1. oh.. faham2.. ingtkan dlm cite kartun ader tunjuk tin milo.. hihi

    ReplyDelete
  2. Huh.. budak2 ni mmg cukup detail kan.. :)

    ReplyDelete
  3. yang jarang nampak tu dapat perhatian lebih sikit.

    ReplyDelete
  4. yang jarang nampak tu dapat perhatian lebih sikit.

    ReplyDelete
  5. hahaha..owhhh bru faham he3 =) igtkn iklan ape la td..biasalah tu budak2..sy pn kdg2 jenguk jgak channel kartun..best layan kalau xde citer menarik

    ReplyDelete
  6. noe pun x pernah tgk iklan milo dlm kartun...sbb anak2 je yg tengok kartun hehehe

    ReplyDelete