Kotak Komen Berwarna - Dayang Deno

9.10.13

Kotak Komen Berwarna

Perasan tak? Siapa yang rajin komen mesti perasan.... hehe... kotak komen deno ada warna :)


Deno rasa macam kosong sangat kotak komen ni sebab putih je, rasa nak buat menarik sikit.. Terima kasih kepada blogger otai kita >> HasrulHassan kerana berkongsi tutorial. Deno baru je tanya, terus dapat feedback tutorial kotak komen berwarna ni... Terima kasih buat blogger HasrulHassan


p/s: deno pilih warna light pink, sama warna dengan background post title :)


13 comments:

  1. tq deno.. baru nak ggoogle.. deno dh up entry ni.. thumbs up

    ReplyDelete
  2. tu lah akak,saya pun perasan... cantik lah! :) hehe :) simple tapi cantik... :) sesuai dengan blog akak ni... :)

    ReplyDelete
  3. Samalah . Haritu baru je pasang kotak komen . Btw, comel kotak komen nii :)

    ReplyDelete
  4. Sesuai sgt dgn keseluruhan blog ni.. :)

    ReplyDelete
  5. ok cntik =) ingt nk tnya tutor kotak komen ni juga..rupanya sama je mcm sy..he3..cuma warna je ubah

    ReplyDelete
  6. macam mn nk buat gambar pengomen bulat kak?

    ReplyDelete