Malam - Dayang Deno

25.10.13

Malam


Malam ni mesti siapkan juga...........

Deno biasanya pada waktu malam mesti datang idea dan imaginasi yang banyak.. Waktu siang tak berapa nak datang idea.. Mungkin sebab malam yang sunyi dan kurang bunyi2 kenderaan.. Biasanya waktu malam macam ni banyak bunyi cengkerik, santai je.. Macam waktu deno belajar, nak study mesti tempat yang sunyi.. Kalau tidak, study pun tak masuk.. huhu :p

Bila musim hujan macam sekarang ni, malam-malam disajikan dengan nyanyian encik katak dan puan katak... hihihi^^


p/s: hujan dan berhenti^^


13 comments:

  1. pandai akak edit pakai paint SAI nie. hana dah cuba tp sumpah tak faham. pening gila. haha

    ReplyDelete
  2. ala...comelnya tgk lukisan tu...

    ReplyDelete
  3. salam dayang deno :D..
    malam adalah waktu berimaginasi.. :D

    ReplyDelete
  4. Samalah .. Selalu waktu malam baru lebih sikit fokus dia . Keadaan yang sunyi jee

    ReplyDelete
  5. Yap.. akak pun sama. Prefer lagi buat design waktu malam. Sunyi je. Tp yg tak best nya bila dengar bunyian yg tak ingin didengar. Sbb tu kalau akak buat keje mesti pakai earfon dengar lagu. Semangat tu hehehe..

    Btw, comel je encik musang tu ^_^

    ReplyDelete
  6. Buat waktu malam dapat fokus sangat2. Sebab tu kalau study pun, saya prefer waktu malam ;)

    ReplyDelete
  7. baru timbul idea tengah2 malam buta kan deno...hahah..akak pun nk try lukis doodle jugak..tapi asyik terbantut jerk..

    ReplyDelete
  8. malam yang sunyi memberi insipasi :)

    ReplyDelete
  9. pencinta seni memang malam jadi fav nye :D

    ReplyDelete
  10. ptt la tido lewat =) kadang2 pelik gak kul3 pn xtido lg..xterjejas ke badan?? psakit SLE boleh tido lewat eh?? sy pn suka wktu pg..tnang je..nk bw pn best..

    ReplyDelete