Malware

Malware Scanner

October 08, 2013,18 Comments

Mesti stress kan bila blog terdapat melware.. Kesian Puan Gojes Baru-baru ni blognya diserang melware.. deno nak tolong pun tak dapat... Dah tentu bila blog diserang malware, visitor pun tak berani masuk kan?

google

Tadi deno dapat tahu akhirnya masalah Puan Gojes selesai juga.. alhamdulillah.. :) Adakah blog kita ada virus? adakah blog kita diserang encik malware? Nak tahu adakah blog kita bersih dari malware...? Jom kita tengok.. klik SINI

Result untuk blog deno :  



p/s: macam mana dengan blog anda?


You Might Also Like

18 comments:

  1. Alhamdulillah . Sama macam blog Kak Deno jugak . Takde malware

    ReplyDelete
  2. ari tu blog sy pun kena malware jugak...lepas try n error..rupanya ada satu widget top commenter yg ada malware..lepas tu delete gantikan yg lain..lepas mmg kena hati2 la nka pasang widget dkt blog

    ReplyDelete
  3. Kalau kena macam tu memang orang tak nak masuk. nasib blog saya ok.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah Blog Angel bersih kak...
    terima kasih atas sharenya

    ReplyDelete
  5. so far kte lum penah kne g la...ada gk g blog yg kne bnda ni

    ReplyDelete
  6. Takutnya. Macam mana nak clean kalu kena ? Huu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah takde pape,nice sharing :)

    ReplyDelete
  8. bahaya kalau terkena malware. baik berjaga sebelum terkena.

    ReplyDelete
  9. thanks for sharing..baru check..

    ReplyDelete
  10. kalau guna webmaster tools lg best =) mmg dia jga blog kita ni..nway nice sharing Deno..Alhamdulillah..blog SKA pn ok jga

    ReplyDelete
  11. terima kasih sebab deno bantu akak sama ya :)
    alamak, deno. akak da cek kat sana, ada terdapat view malware yang website tu kata. argh ! tidak !!! akak nak buat mcm mana erk tu? :(

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah,blog saya takde apa2... hehe :)

    ReplyDelete