My Second Home - Dayang Deno

28.10.13

My Second Home

Bulan ini banyak kali ke hospital.. Blood test pun banyak bulan ni...


Awal pagi nanti ke hospital lagi.. Tak dapat dinafikan hospital my second home.

Blood test again. Bersedia untuk "lebam" lagi.. Haha.. Agak-agak berapa tiub pula darah kali ni sebab darah yang  iambil akan diterbangkan ke KL. Sebab tu perlu berada di hospital sebelum 8am.



p/s: tips semasa nurse cucukkan jarum ke dalam lengan, relax je walaupun..... erk! faham kan? hehe


10 comments:

  1. Saya baru kenal blog ni beberapa hari lepas. Awak take care ye. Everything happens for a reason ;)

    ReplyDelete
  2. Sabarlah.. Deno mmg tabah. Ujian Allah utk mendekatkan lagi Deno kpd Nya..

    ReplyDelete
  3. Salam kak Deno. Jom join GA ni...banyak hadiah menarik..

    Mini Giveaway EkaTikah Craft

    ReplyDelete
  4. faham sgt kena cucuk tu deno. perit :(
    akak harap deno tak perlu lagi kena suntik.

    ReplyDelete
  5. erkkk..semoga deno sentiasa sihat ye..

    ReplyDelete
  6. Semoga awak sentiasa sihat ya :)

    ReplyDelete