Nasib Baik! - Dayang Deno

11.10.13

Nasib Baik!


Semalam dah terlewat buat CAPD..

Cepat-cepat siapkan separuh lukisan doodle, kemudian deno nak hibernate laptop sebab ada sebahagian lagi belum habis kan.. Kelam kabut nak klik hibernate tu, tersilap click shutdown, alamak tersilap!

Berdebar sekejap, bimbang hilang terus semua PS, SAI, photoscape tu kan... Mujur la masih ada, terus klik cancel.. Fuh, nasib baik! If so... habis la masa lagi lukis yang baru.. Huhuhu... :p


p/s: the moral of the story.. be carefull next time!^^


11 comments:

  1. Saya pernah kena.. menakutkan.. .__.

    ReplyDelete
  2. Letih klu kena buat balik.. nasib baiklah..

    ReplyDelete
  3. fuhh! nasib baik... saya pun pernah kena,tapi bukan buat doodle macam akak,hehe :) cantik gambar kat atas tu... :)

    ReplyDelete
  4. fuh.. nad kalau buat keje mesty selalu ingat 'save, save save' hehe

    ReplyDelete
  5. CP pown banyak kali jadik macam tuh , tapi tak bernasib baik macam deno la , singgah sini setelah sekian lama , harap2 deno sentiasa sihat :D

    blog makin comel :D

    ReplyDelete
  6. Haa..pikir 2 things at one time ni ye, Deno..:-)

    ReplyDelete
  7. alahai..nasib ya. kalau tak kesian deno kena lukis yang baru lagi

    ReplyDelete