Pengomen Tegar Oktober 2013 Blog DayangDeno - Dayang Deno

31.10.13

Pengomen Tegar Oktober 2013 Blog DayangDeno

Wahh... Mari kita lihat siapa yang jadi "hantu" komen blog dayangdeno untuk bulan Oktober!!:)


Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top komentar blog dayangdeno!^^ Semua blogger di dalam list di atas akan dimasukkan ke dalam bloglist di sidebar untuk bulan 10 :) Nanti bulan 12 kita lihat pula, siapa yang berjaya masuk ^^

Tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno...terima kasih!  :)


p/s: esok deno update bloglist di sidebar dan akan umunkan pemenang 3000 SLE Supporters Giveaway :) Good luck!^^

16 comments:

  1. Nama akak ada la..no2. thank you Deno

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah pada yang bertuah tu. tak sabar nak tunggu keputusan. :)

    ReplyDelete
  3. Eh , nama kita ada kat situlah .. Tak sangka pulak boleh tersenarai..

    ReplyDelete
  4. wah,tak sangka saya pun ada! hehe,no 4... tq kak deno! :D semoga terus sukses! :)

    ReplyDelete
  5. tahniah deno
    wah byk peminat setia tu..alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. wah! tegarnya dorang ni~
    budoxe mungkin dalam kategori "sadik"segaraga

    ReplyDelete
  7. tahniah buat mereka.. =)
    rajin sungguh komen..heheeh..

    ReplyDelete
  8. Hmmm..Choki pernah jadi pengomen tegar ke ah? X ingat O___o"

    ReplyDelete
  9. Rajin btol diorang komen =) bnyak plak tu komen..terbaik la..

    ReplyDelete