Random Doodle Art Di Dalam Notebook - Dayang Deno

30.10.13

Random Doodle Art Di Dalam Notebook

Dapat notebook daripada my kakngah, Dayang Ella :)

Hari ni rasmi notebook dengan melukis doodle. Kalau masa belajar dulu, penuh notebook dengan nota FA, CA, revenue, expenses, statement, preference share, ordinary share, debenture, depreciation, debit, credit dan semua berkenaan acc.. Bila dah habis tiba-tiba penuh dengan art... hehehe..


Abah tanya pasal depreciation tadi.. Mujur la masih ingat walaupun otak dah berkarat sikit dengan account.. Hihihi...  Mula la deno rindu zaman belajar dengan kawan-kawan di uitm.. Teringat acc, law, costing, tax, audit.. Wahhh rindunya!!! ^^ 


p/s: saya x-student acc yang minat art.. macam mana tu? muhehehe :p


22 comments:

  1. suka tengok doodle.. tapi bakat aien kurang bab doodle2 nie..

    ReplyDelete
  2. Terbaik ... Kat mna dapat pen tuuu .. comel laaa

    ReplyDelete
  3. acc tu major, art tu kelebihan.. semoga berjaya deno!! =)

    husna amek banking.. pon belajaq benda yg sama..hahaha..

    ReplyDelete
  4. argh comeynya deno.....
    i like.....
    xpe kita pun suka art w/pun jauh melencong....hehehehe
    study benda lain...minat benda lain...kehkehkeh

    ReplyDelete
  5. cantik lukisan tu.. samalah mcm sy, studi business stream tp minat art juga.. cuma art yg lebih kpd muzikal hehee. Nasib baik belajar marketing, so kurang pressure lah juga.. :)

    ReplyDelete
  6. kalau art yang Deno minat, teruskan je asalkan boleh datangkan pulangan berharga buat Deno ya

    ReplyDelete
  7. akak paling tak suka costing deno...huwaaaa.... sangat tak suka costing...tapi sukalah juga fifo, lifo and weighted average method...he he he... see ingat juga tu...

    ReplyDelete
  8. patut baca macam sama je dgn cos sy amik rupanya acc jugak.... akak continue dgree x kak dayang?

    ReplyDelete
  9. sy budak sains yang suka mendoodle hihihi :p

    ReplyDelete
  10. Warghh ! Pandai akak Deno buatt ^^

    ReplyDelete
  11. wahhhhhh..... terernya kak deno lukis.... :)

    ReplyDelete
  12. art ni 1 terapi bg diri =) sy pn minat art..cuma skrg dh xmlukis..btw cntik doodle tu..smua syum

    ReplyDelete
  13. pandainya kak deno lukis... comel! :D

    ReplyDelete