Aiskrim Nestle

Sejuk-Sejuk

October 07, 2013,32 Comments

Di Terengganu sekarang setiap hari hujan.. Sekarang pun angin kuat, cuaca kat luar gelap je.. Mesti sekejap lagi hujan, sama macam semalam. Petang je mesti hujan lebat berserta guruh yang kuat.. Agaknya musim hujan dah nak nak dekat^^


Cuaca sekarang sejuk.. Sejuk-sejuk sekarang ni pun deno makan asikrim.. hihi^^


p/s: makan aiskrim bersama roti slice pun best kan? :)



You Might Also Like

32 comments:

  1. sama la macam kat penang ni,akak... hujan,cuaca tak menentu... tadi baru je hujan... hujan lebat..amboi,makan aiskrim hujan2 ni ye,hehe... saya pun ada aiskrim dalam peti sejuk tu... roti pun ada... hehe,nanti boleh makan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kan.. cuaca tak menentu.. kadang2 panas... memang syok makan aiskrim... tak kira waktu....... hihi^^

      Delete
  2. sedapnya.. faveret aiskrim nina juga :)

    ReplyDelete
  3. wah budoxe pun suka makan eskrem dgn roti,sedap ooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedaaappp...... makan dengan roti tu buat syok tu^^

      Delete
  4. sedapnye ice cream tu deno
    sama la dgn yumida pagi ke mlm ke..bantai je..hikhik
    janji sedap

    ReplyDelete
  5. sama la kat cne sabah pun ujan :)..slamt menjamu selera deno

    ReplyDelete
  6. Sejuk-sejuk makan ais kerim..sedap. tapi hati2 ya Deno takut batuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... betul tu kak.. tapi deno makan tak banyak :)

      Delete
  7. fuhh ! sedap tu..tapi lagi sedap wall selections ;)

    ReplyDelete
  8. wahhh...dah la sejuk...mkn ais krim lg...hebat...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi... bila dah terasa tak kira waktu makan aiskrim :)

      Delete
  9. Dekat kuching ni pn.....dr 2 minggu ni hujan. Lebih lagi waktu ptg...glp je... malam2 sejuk...

    ReplyDelete
  10. sama cam kite la
    sejuk pon mesti nak eskrem
    hehe

    ReplyDelete
  11. sejuk tp mkn aiskrim,,haha
    tp sedap mkn dgn roti slice tu,,haahaa
    makan la lgi (^___^)

    ReplyDelete
  12. MAKAN ROTI DENGAN AIS KRIM MEMANG SEDAP..

    ReplyDelete
  13. Dah nak masuh musim hujung tahun tu kan.. ada masa, makan ice cream waktu sejuk lagi enjoy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. sejuk sejuk pun yang penting kita enjoy...! hehe

      Delete
  14. Amboiiii deno.....layan eskrem nooo.....kat Penang nie pun hujan juga...sejuk2 juga...

    x0x0 ^_^

    psst..tapi takleh makan aiskrim lagi..batukkk...huhuuu...

    ReplyDelete