Serius Terkejut - Dayang Deno

19.10.13

Serius Terkejut

Serius terkejut.. ! Tahu pun tadi ...


Deno balik dari meeting kat rumah doktor petang tadi dah lewat.. Balik meeting terus ke hospital tumpang buat CAPD..

Lepas abah datang amik, singgah kedai beli barang. Then ternampak majalah ni ada  tulis "Bila Blog Jadi Mesin Duit". Deno beli la sebab ada tips kat dalam, deno jarang2 beli majalah ni... Sampai rumah belek-belek majalah.. tiba-tiba .. OMG!!!!!


p/s: esok deno cerita.. penat seharian hari ni....



20 comments:

  1. OMG deno masuk majalah.. hehe tahniah2..
    hebat deno ni sebenarnya.. :)

    ReplyDelete
  2. haaa dah nampak. ade kisah pasal kak deno

    ReplyDelete
  3. nak agak la. ada tentang dayang ye? hehe

    ReplyDelete
  4. Banyakkan berehat.. semoga sihat nanti.. amin. :)

    ReplyDelete
  5. salam singgah sini mintak awak komen sikit baju baru blog paan ni http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/new-design.html

    ReplyDelete
  6. Ada nama Deno dalam majalah tu kan?? Sekadar serkap jarang.....

    ReplyDelete
  7. deno masuk majalah ke...hehehehe..cpt2 bagitau

    ReplyDelete
  8. haha mesti blog kak deno msuk ada lam majalah kan? hee ainaa pun jrg beli majalah. eh, bukn jarang. tapi memang tak pernah beli langsung! hee beli novel jea kerjanya

    ReplyDelete
  9. Ready nk bca tengok2 esok bru nk crita . apalh kak nih :/

    ReplyDelete
  10. ala..kenapa esok? nak hari ni hukhuk..tak sabar nak tahu :)

    ReplyDelete
  11. melawat deno hari ni.. apa yg terkejut sgt tu? nmpak SLE tu. hehe

    ReplyDelete