Status Glitterati Hilang? - Dayang Deno

23.10.13

Status Glitterati Hilang?


Last 2 days, deno ke nuffnang,, Terkejut sangat-sangat sebab status glitterati hilang, jadi non-glittarati.. Hairan juga, deno tak pernah guna ads lain kat blog.. Deno cek satu2 kat blog dayangdneo ni takut2 ada terlepas pandang, dah betul dah deno hanya ada ads dari nuffnang!

Sepantas penunggang motor Zulfahmi Khairuddin! Deno terus hantar ticket pada pihak Nuffnang.. Alhamdulillah deno dapat balik status Glitterati deno :) Diaorang tersilap je tu... 


p/s: debbor kejap.. huhu :p


16 comments:

  1. hi deno, jenuh juga tu kalau status hilang kan. tapi da ok ka. syukur alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. nuffnang terbersin la tu kot...^_^

    ReplyDelete
  3. rugi la deno kalau status ditarik balik..adoii..nasib baik dapat diselamatkan

    ReplyDelete
  4. syukur alhamdulilah nasib baik masih ada kan :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Aina dah dua kali jadi cam ni tapi hantar ticket dia jd blk gliterrati :D

    ReplyDelete
  6. lega ye deno... kalau tak mikir tak habis... hihi

    ReplyDelete
  7. Mcm2 abg nuff ni.. nasib baik x didiamkan shj, klu x rugi je..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..ada technical error tu

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..terkejut jgak..igtkn betol2 xde..kena cek jgak la lpas ni hu3 =)

    ReplyDelete