Stok Dialisate CAPD Untuk Bulan November Dan Disember - Dayang Deno

30.10.13

Stok Dialisate CAPD Untuk Bulan November Dan Disember

Dialisate CAPD dah sampai! :)


Sejak pihak hospital hantar terus ke rumah beberapa bulan yang lalu, ringan sikit beban abah.. Tak perlu abah sewa lori, angkat kotak-kotak air ubat yang berat ni...

Kalau dulu, bila sampai waktu ambil air ubat ni, mesti kena cari lori sewa untuk ambil ai-air ubat ni sebab banyak.. Kalau kereta tak muat, paling kesian kat abah, kena angkat kotak-kotak ni .. Kalau korang angkat dalam 10 kotak, nescaya korang sakit pinggang/ lenguh pinggang...Muhehehe.. Berat sangat! 

Deno kalau nak angkat pun sakit pinggang.. Deno pernah angkat sendiri tapi kena marah .. Deno tahu abah taknak deno sakit.. Abah pernah cakap "tak payah mintak tolong, ini memang tugas abah".. terharu dengar abah cakap macam tu.. :')


p/s: total bulan ni 40 kotak^^


5 comments:

  1. Salam kak deno..abah2 ni memang sanggup berkorban ape je asalkan kite sihat kan.saye pon slalu sakit klua masok spital n my abah will do anything to put smile on my face again sbb abah cakap dah tanggungjawab dia pastikan anak dia sihat.we are lucky to have abah like them:')

    ReplyDelete
  2. Itulah pengorbanan & kasih seorang bapa.. semoga Allah memberkati seluruh kehidupannya & seluruh kehidupan Deno sekeluarga.. aamiin..

    ReplyDelete
  3. Banyak ye Deno. Dalam satu kotak tu ada berapa botol air tu? Abah mana tak sayang anak.

    ReplyDelete
  4. wah memang banyak macam ni yer deno... hurmm baru akak tau...

    ReplyDelete
  5. Kasih syg seorang ayah =) bnyak tu Deno..skrg pihak hospital la yg hntar dan punggah eh??

    ReplyDelete