Tragedi Oktober - Dayang Deno

23.10.13

Tragedi Oktober

Cewahhhh... Tajuk vavavoom gituuu... Macam ada tragedi yang begitu menusuk kalbu kan.. hihi^^ Sebenarnya nak share berita gembira.. ^_^


Sepanjang deno jadi blogger ni kan, selalu juga masuk GA, contest.. Tapi jarang menang.. Dalam 4 tahun ada blog ni, deno tak ingat pun bila memang.. tak pernah menang rasanya..

Tapi macam ada keajaiban pula bulan Oktober tahun ni! Deno menang 4 GA daripada :

http://www.fatindiana.com - 2 hadiah dan salah satunya hadiah top referral

Dapat 4 hadiah..! Yang paling tak percaya tu macam mana la deno dapat jadi top referral sedangkan deno ni busy je memanjang nak promote GA ni.. Inilah dikatakan rezeki kan? Alhamdulillah.. :)


p/s: tak sabar nak dapat tudung hadiah top referral tu^^


19 comments:

  1. wah..banyaknya dpat hadiah dik..psssttt..bg akak satu boleh....

    ReplyDelete
  2. wah..byknya menang hadiah..tahniah dek

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dapat banayk hadiah sekali gus~

    ReplyDelete
  4. wowo... manyaknye dapat hadiah.. tahniah..tahniah.. berbaloi2 ni.. :D

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki la 2, hurm untung la kan dapat 4 sekali akak ni teringin gak nak masuk tapi pikir macam x da luck pun ...

    ReplyDelete
  6. WAH.. TAHNIAH.. TAHNIHA DENO..

    ReplyDelete
  7. tahniah..kalau rasa banyak sangt bak mai kat akak satu..hahah

    ReplyDelete
  8. tahniah ! ... mesti cantik tudung tu ...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, rezeki tu Deno.. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  10. skali dpt bnyak terus..ok la 2 =) sy pn jrg dpt hadiah..bila mng..ada jgak yg xdpat..mlas nk besar2kn..biarkn jelh..bkn rzeki la 2..tahniah Deno

    ReplyDelete