Walk-A-Payung Kuching 2013 - Dayang Deno

20.10.13

Walk-A-Payung Kuching 2013

Hari ni program Walk-A-Payung Di Kuching, Sarawak.. Presiden, Dr. Ben pun ada kat sana!! Kalau la dekat, dah tentu deno join sekali Walk-A-Payung ni.. Tengok gambar je pun deno tahu meriah program walk-a-payung kat sana.. macam di johor yang deno join baru2 ni^^

Meriahnyaaaa....!!!!!! ^_^











kreatif kan? payung ada rama-rama!!!! simbol SLE^^



credit gambar : Persatuan SLE Malaysia :)


p/s: entri Walk-A-Payung di Johor yang deno join baru2 ini klik---->> WAP Johor


9 comments:

  1. Best.. sy mmg suka aktiviti2 kemasyarakatan & sosial termasuk yg mcm ni.. Sy nk join supportlah klu ada yg berdekatan di sini. Thanks sharing Deno :)

    ReplyDelete
  2. comelnya payung.....nak payung tu..ada rerama la :D

    ReplyDelete
  3. Dekat Kuching pn ada. bestnya klau dpt join sama..

    ReplyDelete
  4. owh dekat sarawk pun ada juga buat nie

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya.. hehe.. menarik.. heyy jemput singgah blog rara..
    carirara.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. cntik btol pyung tu =) xsgka plak kt srwak pun dia bt skali..

    ReplyDelete
  7. Deno, kalau ada buat kat KL inform kat akak ya

    ReplyDelete