1000 - Dayang Deno

7.11.13

1000

Perghh.... Awal pagi macam ni line macam okey sikit la :) Boleh update blog.. hihi^^ Btw, tadi deno  baru perasan page deno dah cecah 1000 "like" ^^ Baru 1000, orang lain dah ribu riban kan? Deno baru masuk 1000 like, huhu....


Syukurlah, 1000 pun dah okey .. tapi kalau lagi banyak mesti lagi best kan? heeee...^^

1k : 1000
1'  : 1000
1.000 : 1000

Masa masih belajar, bila buat latihan accounting deno suka guna tanda macam ni ( ' ) , senang sebab nombor sampai billion, trillion.. Jenuh nak tulis angka banyak-banyak.. :p


p/s: harap line kekal okey :D



15 comments:

  1. Wahhhh... dah 1k tu.... congratsss deno...

    ReplyDelete
  2. tahniah.. nampaknya semakin ramai peminat ni.. hihi :)

    ReplyDelete
  3. tahniah deno, heee...akak pun tak capai sampai macam tu...

    ReplyDelete
  4. tahniah! sikit-sikit lama-lama jadi bukit ! hee :D ada kaitan tak ?

    ReplyDelete
  5. http://www.mieramyra.blogspot.com/2013/11/ibuputih-excellent.html

    nak cantik, nak putih , nak gebu nak gorgoes , mehh singahh mehh :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Deno.. semoga terus sukses!.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah sangat2 kak deno.. Teruskan lagi usaha :)

    ReplyDelete