Baju Blogger - Dayang Deno

7.11.13

Baju Blogger

Last 3 days, baju "i am blogger" selamat sampai di rumah :)
 Ini baju kedua yang deno ada sepanjang ada blog.. simple but nice^^


yang best tu sebab ada link blog sendiri kat depan..:)

Deno buat tempahan baju ni dengan Apit melalui kak ShidaRidzuan, sekejap je dah sampai. Memang service yang tip top! Sekarang deno tunggu baju daripada FD pula..^^

Kalau korang belum ada pun boleh tempah cuma deno tak tahu tempahan masih dibuka atau tidak. korang boleh cuba bertanya pada kak Shida :)


p/s: terima kasih Apit dan kak Shida :)


13 comments:

  1. cantiknya kak deno. hana nak jugak la macam nie. huhu

    ReplyDelete
  2. bestnya siap ada link blog lg...

    ReplyDelete
  3. Kita pun ada baju macam ni .. cantik kan ?? Hihi

    Jemput ke blog nyoonyalita :)

    ReplyDelete
  4. simpleje design tapi cantik gak bajunye..

    ReplyDelete
  5. Wah cantik.. sempoi & menarik.. :)

    ReplyDelete
  6. wah...siap tertera blog deno lagi...cantik

    ReplyDelete
  7. waa fae pun nak jugak ada baju theme blogger hehe

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. tu la,simple tapi cantik...hehe...siap ada link blog lagi tu,hehe :)

      Delete
  9. tulisan semua besar2 en. punya nak tunjuk yg kite ni blogger. hihi

    ReplyDelete