Baju Blogger - Dayang Deno

7.11.13

Baju Blogger

Last 3 days, baju "i am blogger" selamat sampai di rumah :)
 Ini baju kedua yang deno ada sepanjang ada blog.. simple but nice^^


yang best tu sebab ada link blog sendiri kat depan..:)

Deno buat tempahan baju ni dengan Apit melalui kak ShidaRidzuan, sekejap je dah sampai. Memang service yang tip top! Sekarang deno tunggu baju daripada FD pula..^^

Kalau korang belum ada pun boleh tempah cuma deno tak tahu tempahan masih dibuka atau tidak. korang boleh cuba bertanya pada kak Shida :)


p/s: terima kasih Apit dan kak Shida :)


13 comments: