Baju I Am Blogger - Dayang Deno

14.11.13

Baju I Am Blogger

Baju I Am Blogger, baju ke lima yang deno ada sepanjang ada blog :)
Baju ni sampai di rumah bersama baju semalam^^

 I love this, simple but very nice!


Baju ni pun ada link www.dayangdeno.com! ^_^ Tapi kat bahagian belakang... Heee^^

Saiz pun okey. Deno order baju ni dengan adik NabilaMedan. Senang berurusan dengn adik NM ni, service pun bagus :) Baju ni deno order dengan harga RM30, tambahan link akan dicaj RM10.

Sekarang ni deno tak tahu tempahan masih dibuka lagi atau tidak sebab hari tu NM cakap hanya terhad 200 orang sahaja.. Tapi tak salah korang nak cuba tanya NM.. Klik SINI :)


p/s: terima kasih adik nabila


6 comments: